Mystic Run gick till Åmmeberg detta år.

Hövdingen ClasA var ansvarig för turen detta år – med benäget bistånd av Lasse E, Peter B, Benny S o Monika K.
Vi hade tur med vädret kan man säga. Vi fick det hett om öronen men 80 personer valde att åka turen varav 41 st stannade över natten o festade på Hotell Montage som vi hyrt in oss på i ensamt majestät – vi hade hela hotellet för oss själva. Själv åkte jag bil hela sträckan och satte upp alla frågor och kartor vid kontrollerna och det var ju en speciell känsla. Jag måste ju vara före alla andra typ. När allt var klart så hann jag gott o väl äta lunch vid Åmmebergs golfbana.
Jag kan ju inte berätta om hur det var att köra turen – men av reaktionerna efteråt så verkade de flesta vara nöjda med upplägget. Vid Lasses kontroll körde man dragrace med minibilar, vid lunchhaket kastades det boll i hink hos Benny och i mål fick alla kasta mina gamla mc stövlar bakåt mellan benen så långt man kunde.
Magnus Aspen Aspenström vann vandringspriset detta år och verkade lycklig för det. Han duckade heller inte för att ta hand om nästa års Mystic Run. Monika arrangerade prisbordet och väntan på utdelningen så kunde vi gona oss under ekarnas skugga till en öl eller så och ingen mådde dåligt av det. Prisutdelningen blev ju lite het sedan, men det blir väl lätt så när starka viljor möts hur det skall gå till. Men alla som var kvar till dess fick sina priser och lite blev över. Några hade redan åkt hem.
Det var fint uppdukat i stora salen och mätta blev de flesta på hamburgertallrik – till musik av en lite ålderdomlig musikanläggning nästan utan blåtand som Lasse fick igång till slut i alla fall. Trubaduren hade anmält sig sjuk tyvärr men det gick ingen nöd på oss. Vi satt gärna och småpratade i den sköna sommarkvällen i små grupper överallt. Min rumskompis Åke B o jag somna gott i vårt stora rum under den varma takåsen. Efter en god frukost kunde jag konstatera att Monika förtjänstfullt hade plockat ordning på det mesta på natten och vårt överblivna dricka o dess kassa. Nöjd kunde jag sedan ta bilen samma väg hem igen och plocka ner frågor o kartor o plastband fram till Bjärka, resten lovade Peter att ta ner. 
Mystic Run är ju inte så mystisk – bara planering och en del trevligt lagarbete.
ClasA
         
Fler bilder finns på Bildersidan ovan

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.