Tack alla 30 MC förare som gjorde Sommen Runt till en fest!!

Det kommer mera bilder på Bildersidan – de talar för sig själva!!

En ung man lade ner sin MC i en korsning vid inbromsning i grus – men det är sånt som hänt för de flesta och lite skador som följd på sin MC. Han sörjde att det inte var han själv som fick blessyrer – men det skall han enbart vara tacksam för att han slapp. Inte en enda droppe regn – inte ens i Kisa fick vi inte typ. Torpön fixade maten förtjänstfullt snabbt och helt OK. Själva vägen var på sin bästa sida. Vi njöt för fullt vrid. Min nya intercom funkade utmärkt – SENA heter den o passar till min nya Schubert hjälm. Inrtercom, telefonsamtal, musik, radio – allt regleras med lite knappar. Piggar upp faktiskt.

Tack Uffe Präst för ditt engagemang och tack Cupolen kyrkan för att ni servade oss med fin frukost! 
 

          
Tokiga Benny  IMG_3642  IMG_3648   Några Filmer!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.