En brittsommar söndagstur till Gamleby

Söndagens tur till Gamleby besågs av 22 st MC förare – vägen var lite guppig tidvis men i stort en fin tur det med. I Gamleby får jag varna för restaurang Mama Dalton – jag fick vänta 1 tim o 20 minuter på maten och då var pizzan inte färdiggräddad ens, men hamburgarna var ok. Tur jag slapp betala för eländet. Men trevligt hade vi under väntans tider. Naturen var i all sin höstglans med alla rödgula färger som finns. Solen är irriterande låg så här års men bländande vackert var det i den stilla vinden och fallande löv i solstrålarna. Starka kontraster mellan sol i ögonen o plötsligt skuggiga partier, med gamla ögon som tog tid på sig att ställa om mellan sol och skugga. De små guppen såg man inte bara inte i den långsamma omställningen. Kör man sedan med lågprofildäck och stel bakfjädring så var den vägen en pina. Danne klagade högljutt väl framme på torget i Gamleby – men skall man köra fint så får man lida pin. Uknadalen är betagande vacker som en välbevarad vacker gudinna i höstskrud!! Synd att man inte har en kamera monterad på hojen. Men man får åka oftare istället och njuta naturellt av vår vackra natur. Imorgon smäller det igen.

 

 

   

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.