Hoj-X 2019 – nu äntligen börjar MC-livet röra på sig – fast snöstormen viner omkring oss!

Åke B och jag åkte med Silja Symphoni och SMC – åt o drack o dansade två nätter i rad och hade det väldigt trevligt! Själv kom jag till finalen i Buggtävlingen och njöt fullt ut med en galant dam från Upplands Väsby – men där tog det stopp – ett proffsamatörpar vann. MC mässan var stor med massor av ögongodis o vi provade hattar o kläder och provsatt åtskilliga motorcyklar. Dock provkörde vi ingen maskin – men mäktigt var det att se den enorma provkörningsbanan. Vilket getingbo!! Var sin kevlarjacka blev det i alla fall.

Åke köpte en rödrutig 109 euro
Härligt högt styre
Lätt som en moped

Flera bilder finns på Bildersidan – filmen har jag tyvärr inte lyckats ladda in här efter upparbetningen av WordPress, Göcke fixar det för denna gången.

Inomhusbana Hoj-X 2019
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.