Nytt program för utskick av mail!!

Så här kommer brevhuvudet se ut ett tag framöver – sedan gör vi om det när vi tröttnat på denna mall. Programmet heter MultiMailer och kostar 990:- att ladda hem. Göcke vår webbmaster har gjort ett hästjobb för att få in alla medlemmar i kontaktsidan. Det var inte bara att exportera o importera. Han fick gå igenom varenda en av våra 407 medlemsadresser som var feldesignade i outlook. Han hade min dator över natten o jobbade hela kvällen med den och när jag hämtade den i e m så bjöd han t o m på kvällsmat. Snacka om ovärderlig kompis i klubben!! För ett tag sedan fick han en flaska champagne – nu får det allt bli nåt annat!!

Nu skriver man mailet o trycker till att programmet skall sända er brevet och så tar det 5 minuter så har alla fått det. 1.000 mail i månaden är max för grundpriset – sedan kostar det mera tror jag. Det blir bara 2 1/2 brev i månaden ju med 407 i varje brev. Och under säsongen lär det bli betydligt flera när det också blir lättare att skicka dem.

Jag säger som Nicke Lilltroll: Må så grankott alla människobarn!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.