Mystic Run 2019 gick på fina vägar – bra jobbat Aspen, Lasse E o Peter B!

En fin tur blev det ner i Småland för att landa så småningom på hotell i Pinnarp. Dans till musik av Chuck Berry Mania efter en god måltid i glada vänners lag. Lasse hade fått med sig sin fru Marita – då han körde bil som arrangör – o det tyckte Åke B o jag var trevligt – för hon är ju dansant av sig. O det är inte Lasses förtjänst  – enbart Maritas. Bosse ville inleda sigfinnandet – men vid första svåra korsningen hesiterade han o Janeric tog vid. Han visst vart vi skulle då han tidigare bott i krokarna. Sedan släppte man fram hövdingen som fick spåra resten av vägen – med benäget bistånd från Janeric och hans GPS. Nere i Småland var vägarna helt obekanta, så Janeric blinkade med lyset till mig och satte på blinkersen, så det var ju lätt o följa dom anvisningarna. Det går bra när man hjälps åt. Vid prisutdelningen ratade Åke den spelarautograf bemängda matchtröjan till förmån för en LHC badhandduk som jag själv lade beslag på förstås, när det blev min tur. Snacka om att han blev lack, när han missade den!! 

Vi får hoppas att det blir någon mer Mystic Run framöver. Till det krävs att ngn annan eldsjäl tar sig an uppgiften. Fler bilder finns på bildersidan!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.