Vadstena Nostalgi afton 19-05-29 äntligen sol

Det var väl hyfsat med folk ändå – korvkön var lång. Hitman spelade Beatles o annat gött väldigt bra. Förra onsdagens premiär regnade bort typ. Jag hade äntligen fått ut min nyreparerade HD från Dannes magiska händer och hon gick som en klocka o spann fint. Jag njöt av fulla drag!! Jag satt som ett smäck i sadeln och hon kändes som en del av mig själv i kurvorna! Jag var helt lyrisk där mellan de gula rapsfälten på Vadstena slätten och berusad av dess tofter!! O vad jag älskar detta mc liv!! Nu hoppas jag att hon håller i 8.000 mil till min Electra. Åke hängde på men först var vi o fikade hos Danne.
Under provturen beordrades jag att inköpa det största wienerbrödet jag kunde hitta – annars fick hon stå kvar på verkstaden.  För säkerhets skull köpte jag en hel wienerlängd på Lanemos. Som tur var så räckte det gott o väl. Vi knixade runt på slätten innan vi var framme i Vadstena. Frun var där med en väninna per 4 hjuling. Vi träffade Lennart o några få andra cruisare. 
En härlig tur var det bestämde vi och snart far vi 10 cruisare till Gotland och beser ön igen – några av oss har inte varit där tidigare – och firar nationaldagen i Visby.

Nu står hon i garaget igen min pärla!!

En liten film från Handelsbod kortegen i veckan som gick. Fler bilder finns på bildersidan om denna tur.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.