Inbrott i vårt garage i måndags tyvärr!!

När jag kom ner till garaget kl 12 i måndags stod alla dörrar in till garaget öppna. Döm om min förvåning! Ingen var där. Inbrott!! De hade gått in genom ICA Dennis dörr och vidare brutit sig in genom vår lilla dörr genom att bända bort cylindern o lyckats bända upp dörren. Alla MC såg OK ut vid första påseendet!

Jag har förlorat min nya Schuberth C3 pro hjälm för 5.400:- + det integrerade båtand headsetet för 2.500:- + 3 väskor och en liten verktygs låda med mina tum verktyg.

Kontentan är att vi nu larmar upp vår lokal för inbrott vill vi försöka undvika på alla sätt – Verisure fick uppdraget. Det kommer att kosta en slant men det är det värt för att hålla grejerna ifred. 35:- / mån / man för att ha ett larmavtal med dom är ju helt OK.

Jocke kommer på fler o fler saker han saknar. Ryggskydd bl a. Tråkigt att buset inte kan hålla fingrarna i styr. Svedea har lovat ersätta mina mc tillbehör – men med verktygen gäller hemförsäkringen men självrisken är nog för hög för det lilla jag hade där. 

Håll utkik efter min hjälm på Tradera eller Blocket XL med headset i:

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.