Tåkern Runt lördag 21 september och SMHI lovar +17 under dagen

Än är MC säsongen inte slut! SMHI säger ikväll att det blir sommarvärme på lördag med +16 – så passa på och njut en sista sväng med gänget!

» 21 september: Tåkern runt över Omberg. Detta har blivit tradition också. Avfärd från SNODDAS korvmack OK/Q8 vid Valla rondellen kl 10.00. Första stoppet blir vid Väderstad Centralbageri med utsökta vaniljbullar o smörgåsar. Vi beser nya Naturrummet invid Tåkerns strand – väl värt ett besök. Fika kan vi göra mera med medhavd kaffepåse på Omberg. Tag med eget fika till detta stoppet vid Ellen Key parkeringen. Västra Väggar beses. Det blir många trevliga stopp. Äta lunch gör vi på restaurang i Vadstena. Andra åker direkt hem. Återsamling för de som vill åka tillsammans hemåt efter en dryg timme. För mer info ring hövdingen ClasA 0705 582862.

Alla Mc är välkomna! Mysiga vägar på slätten utlovas!

ClasA

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.