För många av oss är MC säsongen slut nu den 20 okt 2019 när detta skrivs – betr åka MC i alla fall.

Men lugn bara lugn. Vi får träffas på annat sätt istället. SMC:s 50års jubileum går av stapeln den 9 november vid Landeryds gården – missa inte den – kan bli hur trevligt som helst. Klicka på Inbjudan så blir den större.

Cruisarklubben kommer att ha en garagefest i november. Sedan är det PUB-kvällar för HD åkare på Hamlet – H-DCS kalender distrikt J kan du klicka på och kolla in när de går av stapeln i deras kalender. 
Sista helgen i januari är det MC mässa i Göteborg och helgen därefter Hoj-X till Helsingfors med SMC och MC mässa där. 

Nu får ni klappa om era kelgrisar och fixa till dem över vintern så de är fit för fight när våren kommer! Jag längtar redan!!
 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.