Utdrag ur kalendern o lite som händer

Hoppas att ni kör MC trots värmen – det gör jag. Senare i livet blir det väldigt mycket kallare och då längtar vi efter värmen.
På söndag 23/8 ser vädret ut att bli bra +20 så då passar det väl med en rektur Sommen Runt som går av stapeln den 5 september. Se nedan. Vi kan ju åka turen baklänges för en gång skull. Påminn mig bara på söndag – vi kan ta småvägar till Rimforsa så vi slipper 2×1 vägen dit. MC kan man ju åka trots coronan – det är ju bara bra att lufta sig och komma ut o röra på sig lite. Alla andra stora träffar är ju inställda i år. Trist värre.  Nästa års internationella HD träff blir i Jokkmokk 22-25 juli 2021 o dit är det 125 mil. Nåt att se fram emot i dessa tider.  

» 23 augusti :  Vi rekar Sommen Runt.  Alla välkomna.  Denna tur är mycket uppskattad av deltagarna under åren. För mer info ring hövdingen ClasA 0705 582862 som leder turen.  Samling 10.00 Snoddas Vallarondellen.

» 5 SEPTEMBER: Sommen Runt 23 mil. Denna tur är INTE inställd! MC kan man åka i coronatider! Cruisarklubbens egen stora tur sedan starten 1997. Samling Folkets Park/Cupolen parkering, Linköping från 09.30 mitt emot Gamla Linköping. Vi startar turen kl 10.00.  Vädret bestämmer hur många vi blir förstås. Allt mellan 0 – 259 MC har förekommit.

Alla MC är välkomna!! Tyvärr inställd frukost p g a coronan.

Vid starten samlar vi in pengar till färjeavgiften på 20:-/MC och den frivilliga avgiften till Cruisarklubben (kan va en hundring) som inte hålls igång utan utgifter. Allt arbete sker ideellt förstås. Tag med eget fika till stoppet vid Kungabordet och gärna lunch nu i Corona tider och så blir köerna kortare vid lunchstoppet vid Torpön. Det blir färre i matkön och lättare att hålla avstånd.   Karta kan du hämta hem här eller läsa mera Sommen-runt-info-2020 o om färjan o restaurangens öppettider vid Torpön. Förmodligen behövs inte gula västar då deltagarantalet avtagit med åren.  !
För mer info ring hövdingen ClasA 0705 582862.                      GOD TUR!!

» 19 september: Tåkern runt över Omberg. Detta har blivit tradition också.  Avfärd från SNODDAS korvmack OK/Q8 vid Valla rondellen kl 10.00. Första stoppet blir vid Väderstad Centralbageri med utsökta vaniljbullar o smörgåsar. Vi beser nya Naturrummet invid Tåkerns strand – väl värt ett besök. Fika kan vi göra mera med medhavd kaffepåse på Omberg. Tag med eget fika till detta stoppet vid Ellen Key parkeringen. Västra Väggar beses. Det blir många trevliga stopp. Äta lunch gör vi på restaurang i Vadstena. Andra åker direkt hem. Ngn hockey lär väl inte störa i år. Återsamling för de som vill åka tillsammans hemåt efter en dryg timme.  För mer info ring hövdingen ClasA 0705 582862.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.