Ändrad information om lördagens Sommen Runt tur – som går baklänges detta år!!

» 5 SEPTEMBER: Sommen Runt 23 mil – tvärt om! Denna tur är INTE inställd! Cruisarklubbens egen stora tur sedan starten 1997. Samling Folkets Park/Cupolen parkering, Linköping från 09.30 mitt emot Gamla Linköping. Vi startar turen kl 10.00.  Vädret bestämmer hur många vi blir förstås. Allt mellan 0 – 259 MC har förekommit. (Det kan vara dags att ändra namn på denna tur framöver. Cruisar turen kanske. Många vill se något nytt och pröva nya vägar. – kanske tidigarelägga turen också. Tänk gärna till och kom med förslag.)

Alla MC är välkomna!! Cupolenkyrkans frukost är tyvärr inställd i år p g a coronan. Vid starten samlar vi in pengar till färjeavgiften på 20:-/MC och den frivilliga avgiften till Cruisarklubben (kan va en hundring) som inte hålls igång utan utgifter. Allt arbete sker ideellt förstås. Vi gör om turen i år. Vi åker turen baklänges detta år – vi provade på detta vid rekturen och det är kul att göra lite nytt.  Medtaget fika intages vid Hägerstad nya kyrka där Boda vägen börjar – där Snäcka o hans vänner sluter upp. Nytt är också att vi inte åker upp vid Kungabordet – vi har varit där så många år att det får bli en annan gång. Lunchen intar vi vid Ydregården. De bjuder oss på fläskfile´och potatisgratäng för 145:- för dem som vill. Smörgås har de också. Jag tar upp vid starten hur många som vill ha vad. Det kan bli ett längre stopp i år – då Veteranmuseet har extra öppet – sista dagen för i år med kaffeservering, smörgås och korvgrillning för den som föredrar det. Museet är verkligen värt ett besök!!  Vi åker över Torpön men stannar inte vid restaurangen. Det har blivit för dyrt där med a la carte endast. Vi tar färjan direkt när vi kommer dit. Blåviksvägen tar vi efter att vi väntat in alla efter färjan.  Bensin finns vid Österbymo och vid infarten till Torpön. Färjan tar tid och du hinner ifatt om du behöver tanka där.

Karta kan du hämta hem här.  För mer info ring hövdingen ClasA 0705 582862.                GOD TUR!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.