Vi tar en tur i vårsolen på lördag 29 maj 2021

Till helgen verkar det bli fint väder igen!! Det måste vi fira med en MC tur med Cruisarklubben!! Vi samlas vid Snoddas Valla rondellen kl 10 och så far vi 10.15 lördag 29/5. Målet är Flättinge gårdscafe´ söder om Gränna. De har bara hemlagat som citroncheescake matpajer gott matbröd o s v. De öppnar för sommaren denna helg kl 11 – risk för kö föreligger. Blir vi hungriga före dess kan vi äta vid Gränna golfklubb – allt är möjligt. Blir vi fikasugna vid ditfärden finns ju Väderstad fiket. Där finns kuriosa affärer med mat eller heminredning. Vid Sya på hemvägen finns Pilkällan som är värt ett besök – frisk och kristallklart vatten porlar ständigt från källan där du kan fylla på din vattenflaska med vederkvickande dryck som står sig i ditt kärl länge länge. Vi får stå vid vägkanten på rad där. Vackra vyer över Vättern garanteras. Tag med din spätta där bak eller kom ensam precis som du är. Tag med eget fika om du känner för det.

Trevlig resa!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.