Norsholm Gula Huset har öppnat för sommaren med motorträff på tisdagar och i Norrköping har detta spridit sig

Jag var där idag en sväng. Hade lagt ut om en spontantur på vår FB sida men ingen nappade. Så det är svårt med spontanturer tror jag de flesta har upptäckt. Men en trevlig tur hade jag och upptäckte att sträckan Örtomta-Gistad är nyasfalterad och det behövdes minsann. Den var gupplig tidigare. Jag hängde på ett par MC som var på väg dit. En hel del folk i Norsholm. Den enda jag kände var Lotta Källström och hon är sig lik. Lika söt som vanligt s a s. Vi var eniga om att det var bättre förr. Vi gjorde många turer på den tiden o alla var yngre och på bettet. När jag ätit min korv och druckit upp min alkoholfria öl och lyssnat på Lotta en stund – grenslade jag hojen o for hemåt på den nyasfalterade vägen mot Örtomta. Jag trivdes gott i sadeln och njöt högljutt av den vackra sprakande naturen och min HD mullrade på så endorfinerna svallade i ådrorna och välbefinnandet sjöd i mitt inre så mungiporna for upp till öronsnibbarna!! Ändå var det en lugn njutning av bästa kvalitet!! Så underbart harmoniskt!! När livet är som allra bäst!! Äntligen!!

Solen sken och mina ögon har vänt! Jag ser utmärkt på långt håll numera och klarar mig med vanliga solglas när jag kör. Med tiden har det samlats kanske 10-12 olika par i mina förråd. Jag hittar dem när jag kollar in mina lådor både hemma och i garaget. Nu äntligen har jag ju nytta av dem!! Läsglasögon är ett måste förstås men det hör ju åldern till. Även detta lyfte upp mina sinnen denna kväll där på hojen. På det sättet blir jag ju bara yngre medan allt annat känns tvärt om. I morgon blir det en sväng på hojen igen – lika bra att passa på när vädret strålar av all kraft och rapsen gulbländar en vart man än far!! Syrenerna prålar och gullregnen vajar i vinden. Och vi får bara njuta av prakten!

Imorgon far Lasse E på onsdagstur till Västervik kl 10.00 från Biltema. Är du sugen så häng på. Själv tar jag en kortare tur.

Näktergalen sjöng om att hon ville ge mig ett fång rosor – hon är en glädjespridare Lotta – en riktig entertainer!  Film: IMG_8618  

Lotta lät hälsa att varje onsdag kväll sjunger hon vid Gula Huset i Norsholm efter midsommar hela juli. Åk dit och njut av henne!1 Hon bjussar på sig själv verkligen!!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.