Vi rekade Sommen Runt söndag 22 augusti – 33 cruisare upplevde en händelserik tur på 23 mil

Tack alla 33 Cruisare som åkte Sommen Runt idag. Tur för oss som var med. Nästa lördag annonserar de rikligt med regn. Blir det så ställs turen in.
En händelserik tur detta – det hände mer än på alla turer på 10 år bakåt. Först en ljuddämpare som lossnade o föll av. En lång väntan med kopublik i bakgrunden på båda sidorna av vägen. Sedan ramlade Aspen under hojen vid tankning. Fråga honom själv hur det gick till. Sedan störtade MK av vägen i snigelfart o hamnade i gräset o gissa om han ångrade att han tog den öppna hjälmen när näsa o mun hamnade i vindrutans kant! Sedan slarvades det i ledet vid en vägkorsning och den sista biten av kön åkte rakt fram o tog en annan väg hem.
Men trevligt hade vi o god samvaro o god mat bjöd de på vid Ydregården!!
Om Sommen Runt regnar in på lördag finns Tåkern runt kvar den 18 september.
 
Starten  
Lunch Ydregården f d kollegor
Glass Torpön
 
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.