Glad Midsommar & en trevlig sommar alla Cruisare!! Nu tar vi semester!

18 juni for 9 st Cruisare motorcyklar samt en spätta till Gränna och åt ordinarie räkmacka vid caféet på Grännaberget till allas belåtenhet. Samtidigt vi for dit cyklade man Vätternrundan och vid Uppgränna så skönjde vi lite av detta genom att det var skyltat för 60 överallt och långt i fjärran såg vi en stor klunga i hög fart genom Gränna. Det var stoppförbud på huvudgatan i stan så det var gott om plats o lugn trafik. Folk stod längs vägen och vi fick många vinkningar tillbaka när vi gasade lite extra eller tutade. En o annan eftersläntare for vi förbi – tråkigt o cykla singel över 30 mil konstaterade vi. Vi intog Grännaberget direkt för räklunch. Sedan for vi söderut en bit o svängde höger mot Västanå slotts golfbana. Vid E4 undergången ville en liten dam försöka tränga sig förbi våra bamsiga motorcyklar som redan fyllde vägen men jag prejade in henne i början av den smala passagen och hon såg uppgivet på o släppte fram oss. Att folk skall ha så bråttom fast man ser att det inte fungerar.  I Väderstad sträckte vi på benen o åt en glass – utan att besöka Centralbageriet – till Tommy K stora förvåning. Alla var överens att det hade varit en lyckad tur.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.