Kalender 2021

Angående KALENDER 2021 är det mycket svårt av förutse hur pandemin utvecklar sig och hur vaccineringen tar fart. Jag avvaktar att lägga in några event tills läget har klarnat av vad som man vågar lova kommer att gå av stapeln.

Så här skrev vi förra året i inledningen av 2020 års Kalender:

Här följer en kalender om våra egna klubbträffar och andra MC evenemang under året. Sommen runt är klubbens egen stora MC tur-träff och Tåkern Runt har också blivit stort. Du som anmäler dig som medlem i klubben får dessutom e-post om spontana MC turer till helgerna under säsongen och annan information från klubben. Välkommen med din anmälan till Cruisarklubbens hövding ClasA!

Alla datum är inte ifyllda kanske men kompletteras efter hand. De datum som står med gult skall vara kontrollerade. Tipsa gärna om aktiviteter eller felskrivningar till info@cruisarklubben.se

»» HELA SOMMAREN:

När hövdingen är med så kommer ett e-post brev om detta innan.  Spontana turer kan ändå förekomma via mail ex Roxen runt med Norsholm som mål, Taberg i Småland  eller massor av andra platser – så håll utkik i din e-post låda – eller via Cruisarklubbens nya Facebook sida.       Vi har en Facebook sida där man kan anmäla spontana turer med kort eller lång varsel.  Anne-Sofie o Bosse J och hövdingen är administratörer. Det är bara att engagera sig och ta aktiv del i åkandet!! Där kan Du själv med kort eller lång varsel hitta kompisar som vill åka en tur med dig.

På vår FB sida kan du även ta del av information av vår medlem Lasse Edboms Onsdagsturer under nästan hela säsongen – när vädret så tillåter. Han utgår i år från Biltemas parkering vid 10 – 10.30 tiden och lägger även ut en karta på dagens sträcka. Gemensam lunch på något kulinärt ställe brukar ingåAlla MC är välkomna!

– Onsdag kvällar kl 18 har varit Cruisarklubbens ordinarie turkväll till Vadstena. Intresset för dessa turer har svalnat och allt har sin tid. Vi åker till Vadstena vid premiären med Hub Caps 20 maj och då åker hövdingen först.  Vadstena träffarna pågår hela sommaren mellan 20 maj t o m 12 augusti för den som vill dit. Läs mer på http://slottsgarden.se/nostalgiafton/

Så här skrev Slottsgården Nostalgi på sin hemsida 2020: Sommar – tid för nostalgi! Den 20 maj var det tänkt att vi skulle dragit igång 2020 års Nostalgiafton som skulle fyllt 20 år. Men på grund av omständigheter som vi inte rår över så blev premiären och övriga Nostalgiaftnar under 2020 INSTÄLLDA. Slottsgården är öppet varje dag som vanligt och Ni är alltid välkomna!