Besök vid MotoSpeed i Västerås

Den 18 sept var Danne o ClasA en 43 mila tur t o r till Västerås o kollade in deras nya lokaler vid utfarten mot Sala. Större och mer ändamålsenligt har det blivit förstås. Vance&Hines pipor och PowerComander är ju storsäljare förstås. I MC verkstaden är det rent som i ett vardagsrum. Danne har ju arbetat hos dem ett antal år tidigare i sin karriär och känner dem väl – samtidigt som han är kund hos dem i sin verkstads verksamhet. Vi åkte småvägar hemåt. Efter en välkommen fika i Hälleforsnäs, Lager 157 hade jag glömt bort den höga gatstenen vi åkte upp genom till parkeringen. Åkte lite snett ner över den och pang sa det och en hemskt skrapande stannade jag o tänkte många hemska tankar. Såg jag någon olja under motorn – nej pust – stödet ut som hängde slappt o dinglande där nere – gick tillbaka o kolla in vad som låg kvar på gatan men inget där. Kollade under vid stödet o såg att fjäderfästet vid stödet försvunnit och fjädern dinglade fritt därunder. Det blev till att tejpa upp stödet och inte stanna förrän vi var hemma igen efter 11 mil. Danne fick hjälpa mig att hämta upp solglasögonen ur packväskan etc. Det är väldigt bra att vara minst två när man är ute på drift. Så nu står hon hos Danne igen o väntar på nytt stöd i sitt kommande mc liv. Vita talis est!!
       Tomas boss  

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.