Nytt program för utskick av mail!!

Så här kommer brevhuvudet se ut ett tag framöver – sedan gör vi om det när vi tröttnat på denna mall. Programmet heter MultiMailer och kostar 990:- att ladda hem. Göcke vår webbmaster har gjort ett hästjobb för att få in alla medlemmar i kontaktsidan. Det var inte bara att exportera o importera. Han fick gå igenom varenda en av våra 407 medlemsadresser som var feldesignade i outlook. Han hade min dator över natten o jobbade hela kvällen med den och när jag hämtade den i e m så bjöd han t o m på kvällsmat. Snacka om ovärderlig kompis i klubben!! För ett tag sedan fick han en flaska champagne – nu får det allt bli nåt annat!!

Nu skriver man mailet o trycker till att programmet skall sända er brevet och så tar det 5 minuter så har alla fått det. 1.000 mail i månaden är max för grundpriset – sedan kostar det mera tror jag. Det blir bara 2 1/2 brev i månaden ju med 407 i varje brev. Och under säsongen lär det bli betydligt flera när det också blir lättare att skicka dem.

Jag säger som Nicke Lilltroll: Må så grankott alla människobarn!

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Nytt program för utskick av mail!!

Tyvärr har det blivit värre och skicka mail till alla er 420 medlemmar numera

Man har spärrar i de olika servrarna och jag får skicka breven i 6 olika sändningar och ändå kan det strula via Outlook – det är därför ni kanske får flera samma kväll – när det hakar upp sig. Det är inte mitt fel när tekniken krånglar till det. Vår webmaster Göcke har lovat hjälpa till att hitta något annat system som kanske löser problemet. Det kommer kanske att kosta en slant men det är det värt. Ni får gärna bidra med en slant till detta via den frivilliga medlemsavgiften. Jag skickar ett mail om konto nummer. Jag byter bank från Swedbank till Länsparbanken i slutet av juni – bara så att ni vet – ni får båda konto numren.

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Tyvärr har det blivit värre och skicka mail till alla er 420 medlemmar numera

MC gudstjänst i Slaka kyrka i uselt väder

Åke B och jag for dit. Peter Polis var redan där. Välbesökt men rätt få motorcyklister. Vår medlem Göran Häggström har ju varit kyrkoherde i Slaka många år och hans porträtt hängdes upp i sakristian innan mötet.
 

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för MC gudstjänst i Slaka kyrka i uselt väder

Valborg 2019 firades i strålande väder – för en gång skull!!

                                             

Kortegen samlade 610 MC denna strålande Valborg – det kändes som många fler! Jag har gjort en film av mina kort och filmer. Det blir lite mer levande då. Och några skärmbilder har jag stulit från Correns film. MC:n har jag lånat av Peter polis – kändes väldigt nostalgiskt.  Håll till godo!!

Denna Film snutt nedan är tagen vid Stångebro
och fanns på Stångebro Gatuköks FB sida
Stångebro 20190430


 

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Valborg 2019 firades i strålande väder – för en gång skull!!

Långfredagen 2019 var varm och skön med trevligt sällskap av cruisare på tur

En film om turen med rörliga bilder – filmade via min iPhone Xs – möjligt efter att jag bytt till högre styre – inte optimal kvalitet på filmen – men kul ändå.

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Långfredagen 2019 var varm och skön med trevligt sällskap av cruisare på tur

En skärtorsdagstur på 28 mil blev det den 18/4 i vårvädret till Väderstad och Gränna och över Tranås hemåt


Fina väger – tur att hövdingen hittade för Uffe M hade ingen aning om vart han var där ute i skogen på väg mot Gränna – efter fika i Väderstad förstås – där Helen bygger om hela konditoriet – rörigt och massor av folk inför påsken. Vi såg inte till så mycket grus alls. Vägen innan Uppgränna hade belagts med oljegrus förra året så det kändes lite osäkert där men var mycket bättre nu – förut hemskt guppig. Tack gubbar för trevligt sällskap.

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för En skärtorsdagstur på 28 mil blev det den 18/4 i vårvädret till Väderstad och Gränna och över Tranås hemåt

Det finns lite nya bilder på Bildersidan 2019

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Det finns lite nya bilder på Bildersidan 2019

Skärtorsdag tar vi en tur till Gränna efter ett stopp i Väderstad Central konditori

Vi startar från Snoddas Valla rondellen kl 11 – då har det hunnit bli c:a 10 grader o sedan stiger tempen till 15 grader – turen tar kanske knappt 5 timmar + stopp för fika o lunch. Senast kl 18 är vi hemma.

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Skärtorsdag tar vi en tur till Gränna efter ett stopp i Väderstad Central konditori

Några vårturen innan det blev kallt igen

Ladugård 206 strax hitom Vadstena.

Sedan for jag till slottet där ngn var intresserad av min stooora MC o tog en blid.
Nästa stopp blev Omberg invid
Ombergs Turisthotell White Guide numera
och i Hästholmen monterar man ner silon – ngn bostäder vekar det inte bli där.

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Några vårturen innan det blev kallt igen

Läderdoktorn Carrolin Rundström har klätt om min sadel och ryggstöd med utmärkt resultat!!

Hon har 0706 396134 Gärstads Frälsegård ut mot Gärstad o Ekängen. Jag kan varmt rekommendera henne! Hon sänkte min sadel och stoppade om den och sydde dekorer! 4.600:- gick det på.

Carroline
Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Läderdoktorn Carrolin Rundström har klätt om min sadel och ryggstöd med utmärkt resultat!!