Sommen Runt 2019

Detta är ett axplock – resten av bilderna finns på bildersidan. Vi var 13 MC som for runt sjön i underbart höstväder! Massor av MC var i farten denna dag – poker run i Tranås bl a.

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Sommen Runt 2019

Vi var 8 st Cruisare som besåg Ulrika marknad

Det blev i stort sett bara fika bilder – ibland glömmer man bort att ta kort.

Typisk bild av dagens betalsystem – förr rotade köpare i plånboken – numera bläppar alla på Swish.

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Vi var 8 st Cruisare som besåg Ulrika marknad

HD träff i Mora 22-25 augusti

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för HD träff i Mora 22-25 augusti

Reservdag Sommen Runt och Ulrika marknad

Cruisare!!

Det blev ju inget Sommen Runt i lördags tyvärr. Vi litade för mycket på SMHI i fredags för det bådade inte gott. Men det blev ju helt OK ju. Några har kommenterat detta och vill gärna testa turen nu på lördag istället – och varför inte. Samling kl 10.00 lörd 14/9 vid Snoddas Vallarondellen – hela turen är c:a 22 mil så det tar en stund. SMHI lovar än så länge fint väder. Det är sista helgen Torpön har öppet för säsongen. Vi skippar fukosten i kyrkan denna reservdag. Lunch vid Torpön – medtagen fika vid Kungabordet Norra Vi. Målet är macken i Rimforsa – där tar turen slut. Läs mer på hemsidans kalender. Mottager gärna medlemsgåva till Cruisarklubben och färjan brukar kosta 20:-.

Innan dess är det Ulrika marknad – Åke och jag far dit men fler är välkomna att slå följe med oss nu på torsdag 12/9 samling kl 13.30 Snoddas Vallarondellen. Vi kommer in från Rimforsa hållet o parkerar på asfalt invid kyrkan.

ClasA

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Reservdag Sommen Runt och Ulrika marknad

Inställt Sommen Runt

Uffe Präst o jag beslutade ikväll torsdag 5/9 att vi ställer in Sommen Runt på lördag 7/9 p g a dålig väderprognos. Få tycker att det är kul att köra i regn. Vi stöder oss på tidigare erfarenheter när det regnat o ytterst få dykt upp. Vi hoppas på mer tur nästa år och ser fram emot bra väder vid Tåkern Runt den 21/9 istället.

ClasA o Uffe

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Inställt Sommen Runt

Singel Tripp till Nostalgiafton i Vadstena

Där träffade jag bl a Bertil som kom dit med sin Simca Vedetta V8 på 80 hk – ett fantastiskt fint bygge han har gjort. Fina bilar överallt som synes. Trevlig kväll blev det.

5 gamla Indian från Tyskland var på besök.

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Singel Tripp till Nostalgiafton i Vadstena

Inbrott i vårt garage i måndags tyvärr!!

När jag kom ner till garaget kl 12 i måndags stod alla dörrar in till garaget öppna. Döm om min förvåning! Ingen var där. Inbrott!! De hade gått in genom ICA Dennis dörr och vidare brutit sig in genom vår lilla dörr genom att bända bort cylindern o lyckats bända upp dörren. Alla MC såg OK ut vid första påseendet!

Jag har förlorat min nya Schuberth C3 pro hjälm för 5.400:- + det integrerade båtand headsetet för 2.500:- + 3 väskor och en liten verktygs låda med mina tum verktyg.

Kontentan är att vi nu larmar upp vår lokal för inbrott vill vi försöka undvika på alla sätt – Verisure fick uppdraget. Det kommer att kosta en slant men det är det värt för att hålla grejerna ifred. 35:- / mån / man för att ha ett larmavtal med dom är ju helt OK.

Jocke kommer på fler o fler saker han saknar. Ryggskydd bl a. Tråkigt att buset inte kan hålla fingrarna i styr. Svedea har lovat ersätta mina mc tillbehör – men med verktygen gäller hemförsäkringen men självrisken är nog för hög för det lilla jag hade där. 

Håll utkik efter min hjälm på Tradera eller Blocket XL med headset i:

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Inbrott i vårt garage i måndags tyvärr!!

Tur till Valö och Horns Motorträff 2019 med 8 cruisare!

Tack för trevlig samvaro alla!! Film av de kort jag tog igår:

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Tur till Valö och Horns Motorträff 2019 med 8 cruisare!

Några turer har det blivit denna vecka – en tur för att kolla in HojRock o en tur till Upplevelsedagen i Berg till förmån för barn med hjärtfel.

Jag gjorde filmer av korten jag tog – kanske mer lättillgängligt.

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Några turer har det blivit denna vecka – en tur för att kolla in HojRock o en tur till Upplevelsedagen i Berg till förmån för barn med hjärtfel.

Bjärka Säby träffen inställt 11/6 p g a hög risk för regn!

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Bjärka Säby träffen inställt 11/6 p g a hög risk för regn!