Singel Tripp till Nostalgiafton i Vadstena

Där träffade jag bl a Bertil som kom dit med sin Simca Vedetta V8 på 80 hk – ett fantastiskt fint bygge han har gjort. Fina bilar överallt som synes. Trevlig kväll blev det.

5 gamla Indian från Tyskland var på besök.

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Singel Tripp till Nostalgiafton i Vadstena

Inbrott i vårt garage i måndags tyvärr!!

När jag kom ner till garaget kl 12 i måndags stod alla dörrar in till garaget öppna. Döm om min förvåning! Ingen var där. Inbrott!! De hade gått in genom ICA Dennis dörr och vidare brutit sig in genom vår lilla dörr genom att bända bort cylindern o lyckats bända upp dörren. Alla MC såg OK ut vid första påseendet!

Jag har förlorat min nya Schuberth C3 pro hjälm för 5.400:- + det integrerade båtand headsetet för 2.500:- + 3 väskor och en liten verktygs låda med mina tum verktyg.

Kontentan är att vi nu larmar upp vår lokal för inbrott vill vi försöka undvika på alla sätt – Verisure fick uppdraget. Det kommer att kosta en slant men det är det värt för att hålla grejerna ifred. 35:- / mån / man för att ha ett larmavtal med dom är ju helt OK.

Jocke kommer på fler o fler saker han saknar. Ryggskydd bl a. Tråkigt att buset inte kan hålla fingrarna i styr. Svedea har lovat ersätta mina mc tillbehör – men med verktygen gäller hemförsäkringen men självrisken är nog för hög för det lilla jag hade där. 

Håll utkik efter min hjälm på Tradera eller Blocket XL med headset i:

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Inbrott i vårt garage i måndags tyvärr!!

Tur till Valö och Horns Motorträff 2019 med 8 cruisare!

Tack för trevlig samvaro alla!! Film av de kort jag tog igår:

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Tur till Valö och Horns Motorträff 2019 med 8 cruisare!

Några turer har det blivit denna vecka – en tur för att kolla in HojRock o en tur till Upplevelsedagen i Berg till förmån för barn med hjärtfel.

Jag gjorde filmer av korten jag tog – kanske mer lättillgängligt.

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Några turer har det blivit denna vecka – en tur för att kolla in HojRock o en tur till Upplevelsedagen i Berg till förmån för barn med hjärtfel.

Bjärka Säby träffen inställt 11/6 p g a hög risk för regn!

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Bjärka Säby träffen inställt 11/6 p g a hög risk för regn!

Fårö 2019 – vi var 10 cruisare dit 6 – 9 juni på underbar MC semester!

Så här underbart var det!

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Fårö 2019 – vi var 10 cruisare dit 6 – 9 juni på underbar MC semester!

Vadstena Nostalgi afton 19-05-29 äntligen sol

Det var väl hyfsat med folk ändå – korvkön var lång. Hitman spelade Beatles o annat gött väldigt bra. Förra onsdagens premiär regnade bort typ. Jag hade äntligen fått ut min nyreparerade HD från Dannes magiska händer och hon gick som en klocka o spann fint. Jag njöt av fulla drag!! Jag satt som ett smäck i sadeln och hon kändes som en del av mig själv i kurvorna! Jag var helt lyrisk där mellan de gula rapsfälten på Vadstena slätten och berusad av dess tofter!! O vad jag älskar detta mc liv!! Nu hoppas jag att hon håller i 8.000 mil till min Electra. Åke hängde på men först var vi o fikade hos Danne.
Under provturen beordrades jag att inköpa det största wienerbrödet jag kunde hitta – annars fick hon stå kvar på verkstaden.  För säkerhets skull köpte jag en hel wienerlängd på Lanemos. Som tur var så räckte det gott o väl. Vi knixade runt på slätten innan vi var framme i Vadstena. Frun var där med en väninna per 4 hjuling. Vi träffade Lennart o några få andra cruisare. 
En härlig tur var det bestämde vi och snart far vi 10 cruisare till Gotland och beser ön igen – några av oss har inte varit där tidigare – och firar nationaldagen i Visby.

Nu står hon i garaget igen min pärla!!

En liten film från Handelsbod kortegen i veckan som gick. Fler bilder finns på bildersidan om denna tur.

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Vadstena Nostalgi afton 19-05-29 äntligen sol

Mystic Run 2019 gick på fina vägar – bra jobbat Aspen, Lasse E o Peter B!

En fin tur blev det ner i Småland för att landa så småningom på hotell i Pinnarp. Dans till musik av Chuck Berry Mania efter en god måltid i glada vänners lag. Lasse hade fått med sig sin fru Marita – då han körde bil som arrangör – o det tyckte Åke B o jag var trevligt – för hon är ju dansant av sig. O det är inte Lasses förtjänst  – enbart Maritas. Bosse ville inleda sigfinnandet – men vid första svåra korsningen hesiterade han o Janeric tog vid. Han visst vart vi skulle då han tidigare bott i krokarna. Sedan släppte man fram hövdingen som fick spåra resten av vägen – med benäget bistånd från Janeric och hans GPS. Nere i Småland var vägarna helt obekanta, så Janeric blinkade med lyset till mig och satte på blinkersen, så det var ju lätt o följa dom anvisningarna. Det går bra när man hjälps åt. Vid prisutdelningen ratade Åke den spelarautograf bemängda matchtröjan till förmån för en LHC badhandduk som jag själv lade beslag på förstås, när det blev min tur. Snacka om att han blev lack, när han missade den!! 

Vi får hoppas att det blir någon mer Mystic Run framöver. Till det krävs att ngn annan eldsjäl tar sig an uppgiften. Fler bilder finns på bildersidan!

 

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Mystic Run 2019 gick på fina vägar – bra jobbat Aspen, Lasse E o Peter B!

Nytt program för utskick av mail!!

Så här kommer brevhuvudet se ut ett tag framöver – sedan gör vi om det när vi tröttnat på denna mall. Programmet heter MultiMailer och kostar 990:- att ladda hem. Göcke vår webbmaster har gjort ett hästjobb för att få in alla medlemmar i kontaktsidan. Det var inte bara att exportera o importera. Han fick gå igenom varenda en av våra 407 medlemsadresser som var feldesignade i outlook. Han hade min dator över natten o jobbade hela kvällen med den och när jag hämtade den i e m så bjöd han t o m på kvällsmat. Snacka om ovärderlig kompis i klubben!! För ett tag sedan fick han en flaska champagne – nu får det allt bli nåt annat!!

Nu skriver man mailet o trycker till att programmet skall sända er brevet och så tar det 5 minuter så har alla fått det. 1.000 mail i månaden är max för grundpriset – sedan kostar det mera tror jag. Det blir bara 2 1/2 brev i månaden ju med 407 i varje brev. Och under säsongen lär det bli betydligt flera när det också blir lättare att skicka dem.

Jag säger som Nicke Lilltroll: Må så grankott alla människobarn!

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Nytt program för utskick av mail!!

Tyvärr har det blivit värre och skicka mail till alla er 420 medlemmar numera

Man har spärrar i de olika servrarna och jag får skicka breven i 6 olika sändningar och ändå kan det strula via Outlook – det är därför ni kanske får flera samma kväll – när det hakar upp sig. Det är inte mitt fel när tekniken krånglar till det. Vår webmaster Göcke har lovat hjälpa till att hitta något annat system som kanske löser problemet. Det kommer kanske att kosta en slant men det är det värt. Ni får gärna bidra med en slant till detta via den frivilliga medlemsavgiften. Jag skickar ett mail om konto nummer. Jag byter bank från Swedbank till Länsparbanken i slutet av juni – bara så att ni vet – ni får båda konto numren.

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Tyvärr har det blivit värre och skicka mail till alla er 420 medlemmar numera