Gott Nytt År alla Cruisare – med en bild från Västerås

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Gott Nytt År alla Cruisare – med en bild från Västerås

God Hjul & Gott Nytt År alla Cruisare – önskar eder hövding och/som årets tomte vid I-huset i Linköping!

MC stövlarna på som synes! Söt Nisse-Alv är det bästa tomten vet!

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för God Hjul & Gott Nytt År alla Cruisare – önskar eder hövding och/som årets tomte vid I-huset i Linköping!

Fredagsfika vid Biltema – en trevlig vana för gubbsen o gummsen – bilderna säger allt!

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Fredagsfika vid Biltema – en trevlig vana för gubbsen o gummsen – bilderna säger allt!

PUB kväll 29/11

Det blev en trevlig kväll – dock med ett bullrigt sällskap intill som gjorde det svårt att höra för en döv typ som jag. Ett trevligt cruisargäng som känner varandra rätt bra o trivs ihop.

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för PUB kväll 29/11

SMC firar 50 års fest vid Landerydsgården med Linköpings Rock band

fler bilder på Bildersidan

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för SMC firar 50 års fest vid Landerydsgården med Linköpings Rock band

Hösttur med 8 st Cruisare över Wånga, Tolskepp, Finspång, Svärtinge, Åby, Kolmården, Kvarsebo, Skenäs, Sörping, Skärkind, Örtomta o hem

BG var med oxå har kört alla milen själv sedan 2011.
Fler bilder finns på Bildersidan

Vi hörs o syns på vägarna
ClasA

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Hösttur med 8 st Cruisare över Wånga, Tolskepp, Finspång, Svärtinge, Åby, Kolmården, Kvarsebo, Skenäs, Sörping, Skärkind, Örtomta o hem

Nu pågår en uppdatering av maillistan till Cruisarklubben.

Du måste som medlem agera inom två veckor. Alla 402 på listan har fått ett brev man skall besvara – statistiken säger att c:a 180 st öppnar breven – resten skall tas bort. Man skickar ett svars-mail till
mailuppdatering@cruisarklubben.se  om man vill vara kvar på listan. De som inte svarat på två veckor suddas bort ur listan. 

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Nu pågår en uppdatering av maillistan till Cruisarklubben.

För många av oss är MC säsongen slut nu den 20 okt 2019 när detta skrivs – betr åka MC i alla fall.

Men lugn bara lugn. Vi får träffas på annat sätt istället. SMC:s 50års jubileum går av stapeln den 9 november vid Landeryds gården – missa inte den – kan bli hur trevligt som helst. Klicka på Inbjudan så blir den större.

Cruisarklubben kommer att ha en garagefest i november. Sedan är det PUB-kvällar för HD åkare på Hamlet – H-DCS kalender distrikt J kan du klicka på och kolla in när de går av stapeln i deras kalender. 
Sista helgen i januari är det MC mässa i Göteborg och helgen därefter Hoj-X till Helsingfors med SMC och MC mässa där. 

Nu får ni klappa om era kelgrisar och fixa till dem över vintern så de är fit för fight när våren kommer! Jag längtar redan!!
 

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för För många av oss är MC säsongen slut nu den 20 okt 2019 när detta skrivs – betr åka MC i alla fall.

Vi var 7 st MC som drog till Taberg en måndag, 33 mil blev det i 10 timmar med många fikaraster

Janeric tog några bilder också 

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Vi var 7 st MC som drog till Taberg en måndag, 33 mil blev det i 10 timmar med många fikaraster

Tåkern Runt 2019 i strålande sensommarväder – vi var 32 MC på vägarna – en rätt lång rad ändå!

Bilder tagna av Åke Gustafsson och ClasA och Janeric finns på Bildersidan. Varsågoda och njut!!

 

Publicerat i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Tåkern Runt 2019 i strålande sensommarväder – vi var 32 MC på vägarna – en rätt lång rad ändå!