Onsdagstur med Lasse Edbom 2018-10-10

I onsdags åkte vi 19 st MC efter Lasse E på slätten och det var en trevlig upplevelse på alla sätt!! Det var flera från SMC och det märktes på körsättet – alldeles utmärkt sammanhållen grupp hela tiden. Då är det kul att åka sist och beskåda kön framöver.  Lite flaxigt ibland beträffande sick sack körningen men vad gjorde det denna brittsommardag med en del moln dock. Som en orm slingrade vi oss efter kurvorna kors o tvärs på Vadstenaslätten efter flera kurvor norr om Göta kanal. Lunchen intogs för 60:- invid XL-bygg i Mjölby. Turen avslutades på Biltema café. Det är bra att du finns Lasse och tar oss med på fina turer – du som är yngre och har full eldsjälsenergi o gillar att sitta vid din dator o planera turerna o säkert gör du rekturer ibland. Det är en hel del arbete med detta – vet en som har gjort detta under de 15 år jag varit hövding i Cruisarklubben. Det är bra att veta när min egen eldsjälsenergi falnat något av ålderns rätt.
    

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.