Onsdagstur med Lasse & c/o

Det var en sån där optimal MC tur i brittsommarväder när kärleken och välmåendet till MC åka är som klarast och varmast!! Hjärtat mitt sjöng i takt med mc dunket och själen sjöd av endorfiner och vägarna var mest krokiga och vågiga och naturen prålade i höstlik gulröd skrud. De flesta deltagande gubbarna har åkt motorcykel sedan 60 talet och det är klart att det sätter sin prägel på jämnheten i ledet. Maskinen är som en naturlig del av kroppen och är som limmad i baken i alla kurvor med naturliga nerlägg hela tiden. 
Tack alla som gjorde turen till ett fint minne i kommande vinterstormar!!
Bilder finns också att titta på Bildersidan. 
Filmer: IMG_4352  IMG_4351

Onsdgastur med Lasse liten

 

n      

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.