Reservdag Sommen Runt och Ulrika marknad

Cruisare!!

Det blev ju inget Sommen Runt i lördags tyvärr. Vi litade för mycket på SMHI i fredags för det bådade inte gott. Men det blev ju helt OK ju. Några har kommenterat detta och vill gärna testa turen nu på lördag istället – och varför inte. Samling kl 10.00 lörd 14/9 vid Snoddas Vallarondellen – hela turen är c:a 22 mil så det tar en stund. SMHI lovar än så länge fint väder. Det är sista helgen Torpön har öppet för säsongen. Vi skippar fukosten i kyrkan denna reservdag. Lunch vid Torpön – medtagen fika vid Kungabordet Norra Vi. Målet är macken i Rimforsa – där tar turen slut. Läs mer på hemsidans kalender. Mottager gärna medlemsgåva till Cruisarklubben och färjan brukar kosta 20:-.

Innan dess är det Ulrika marknad – Åke och jag far dit men fler är välkomna att slå följe med oss nu på torsdag 12/9 samling kl 13.30 Snoddas Vallarondellen. Vi kommer in från Rimforsa hållet o parkerar på asfalt invid kyrkan.

ClasA

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.