Tåkern Runt 2020 – som den blev i verkligheten

Tack alla för att ni gjorde Tåkern Runt till en härlig mc tur! Dimmolnen låg som ett lock över Omberg men försvann bakom oss när vi närmade oss Vadstena och allas vår blåa himmel uppenbarade sig i all sin solstålglans borta vid Örberga kyrka! Men innan dess var det traditionellt fika stopp vid Väderstad Centralkonditori. De har ju öppet varje dag nu för tiden. De flesta som var där var cyklister och motorcyklister denna dag. Ett givet mål där ute på slätten för alla som är ute och rör på sig. Efter den smala och vackra vägen genom bl a Kylebergs allén och Svanshals så var det fika stopp nr 2 vid foten av Omberg invid Ellen Key strand. Där räknade jag till 39 mc som ställde upp längs vägen – några hade vi tappat efter Väderstad stoppet. Vid Västra Väggar tog vi det traditionella gruppfotot längs stupet. Himlen var grå för en gång skull. Inne i Vadstena ställde vi upp oss på torget och en del av oss intog lunch på någon inrättning. Andra åt en glass. Vid återresan hem tutade jag vid vår medlem Bosse Magnussons gårdshus och han rusade ut o fick endast se MCsvansen av oss.
18 mil visade min mätare hemmavid. Vi var 44 mc som mest längs vägen – 8 mc tog småvägar hem efter lunchstoppet i Vadstena. 

Janeric tog några bilder där hövdingen fick vara med – tack för det Je.

en liten film med buller blir det också.

På onsdag far Lasse Edbom en kanske sista onsdagstur för i år. Håll koll! Jag skickar ett rundbrev med info om detta eller kolla på FB ni som har.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.