Det har hänt nåt på MC fronten igen i vår lilla stad.

Danne Nilsson har uppnått en aktningsvärd ålder och vill trappa ner så smått. Han har nu sålt sin verksamhet Nilssons MC shop till familjen far och son Stambeck – där Micke står för kunskapen att meka motorcyklar. Fadern står för det administrativa.  MC verkstan heter man numera.

Danne kommer att vara kvar i verksamheten med allt sitt kunnande som verksam konsult under en längre tid framöver. Du som gammal kund till Danne kan gärna prata med honom direkt om du undrar över något. Danne behöver använda sina händer och sitt kunnande ständigt så det blir nog en hel del mekande för hans del även framöver.

Micke är en duktig MC mekaniker och har jobbat hos Danne tidigare. Han kommer senast från Automästarna där han arbetat med alla slags motorcyklar och det kommer han gör även framledes. Tveka inte att slå en signal till Micke om du undrar över något. Välkommen in och prata motorcykel med Micke o Danne!!

(St1 macken framför verkstaden är borttagen och tankarna i marken skall bort och marken saneras – bara så ni vet.)

LOGGAN

MC Verkstan i Linköping AB
Industrigatan 46, 582 77 Linköping
013-14 14 58 / 0700-514140
Bg 5782-1316  Swish 1231670868
info@mcverkstan.com


Dessa tre kommer att ta emot er

Vi hörs och syns på vägarna!

ClasA
www.cruisarklubben.se/v2
info@cruisarklubben.se
cruisarbrev@cruisarklubben.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.