Cruisarklubben behöver en ny hövding!! Tack för mig säger ClasA

Jag har varit hövding i Cruisarklubben i över 20 år nu och har snart passerat 76 års dagen – time to say goodbye alltså. Det har varit roliga och fartfyllda år vill jag lova! Ni har varit fantastiska som deltagit så flitigt och haft överseende med mina och mina hojars alla  nycker.  Frågan är – är det någon som vill ta över hövdingskapet över klubben? När Anders Ekdahl kastade ut frågan 2002 om att ta över klubben var jag den ende som sa ja tror jag och vi var då 113 medlemmar. Några år senare var vi ung 650 st, då jag var väldigt flitig i sadeln på den tiden. Intresset var stort då – det var en MC bom kan man säga och konceptet passade dåtidens medelålders bra med så få måsten som möjligt – inga krav – bara älska att köra mc och följa eldsjälen som jag varit många år sedan starten. Hör av er om ni har tid över för hövdingskap.

Som ni säkert förstått så har kraften gått ur mig betr MC åka nu och för gott. Min olyckliga krasch med min Yamaha moped, som jag inte kommer ihåg något av, har förändrat min inställning och jag kommer att sälja min H-D. Artrosen i händerna o framförallt tummarna har även gjort det näst intill omöjligt att trycka in kopplingen på ett säkert sätt på min trimmade H-D. Min omgivning är också enträgen att jag skall lägga av – de vill ha mig levande ett tag till.

Vår FB grupp fungerar fortfarande och där kan ni lägga upp idéer om turer ni själva har lust till och vill köra först i. Den som är sugen på en Harley Ultra Electra Glide Classic som går som ett spjut med 92 hästar på bakhjulet och 146 i driv hör gärna av dig. Den har bara gått 9.994 mil typ sedan 2011. Alla mil körda av mig och servad av Danne Nilsson. Det mesta i motorn är bytt till det bättre.

Tack till alla ni som varit engagerade i klubben under åren och deltagit i alla träffar tillsammans med mig.  Jag har njutit varenda dag, varje mil på mina maskiner, varenda utanför-tält-sittning på våra träffar. Jag har massor av minnen. Jag kommer att sakna MC livet ofantligt.  Det har blivit en del av mig. Jag är mätt. Jag har gjort mitt. 

Vi hördes och syntes på vägarna!

ClasA

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.