Sommen Runt 2020 blev lite blött vid Österbymo under tak – som sig bör.

Vi var 35 MC + några knuttor där bak som trivdes och höll ihop ledet på ett föredömligt sätt. Trevlig stämning och bra väder – förutom vid Österbymo där regnskuren gjorde att vi stod under tak en kvart – men sedan sken solen igen och det blöta från himlen fuktade oss på vägen hemåt här och var. Huvudsaken var att lunchen vid Ydregården intogs i solsken utomhus. Den uppmärksamme mc föraren märkte kanske att jag missade Blåviks avfarten. Men den tar vi något annat år. Vi körde motsols denna gång och det var väldigt trevligt – klart mersmak till nästa år. Vi hittar nya vägar nästa år. Tack alla för en trevlig tur!! 
Benny S tog bilden – himmelskt motiv.
fikapaus vid Hägerstads kyrka
färjan vid Torpön mot fastlandet
Filmer:  IMG_7071  IMG_7091  IMG_7094  IMG_7100  IMG_7101

Filmerna ovan ihopsatt till en

Fler bilder finns på bildersidan – vi ses och hörs på vägarna!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.